Duurzaam Fit

Duurzaam Fit

Door te trainen met een Personal Trainer haal je het maximale uit de beschikbare tijd voor een training die je hebt. Het is de meest efficiënte en effectieve manier om in topconditie te komen en te blijven. Met de persoonlijk aandacht, trainingen op maat en de materialen die worden aangereikt kan je voor jou het meest optimale resultaat bereiken. Als trainer ken ik jouw wensen, jouw grenzen en zal ik je altijd blijven motiveren om verder te gaan. Dit zal er ook voor zorgen dat je niet alleen fysiek maar ook mentaal sterker zal gaan worden.

Naar een doel werken is een proces hierbij spelen veel factoren mee die je kunnen afleiden van het doel, denk aan stress op het werk, jonge kinderen die je 's nachts wakker houden, onverwachtse gebeurtenissen of andere zaken die je niet in de hand hebt. Tijdens het proces zal ik je helpen om dat het doel altijd goed zichtbaar blijft en dat we daar de focus op blijven houden.

Voor iedereen kan er een andere reden zijn om langs te komen, denk aan:

Gewichtsverlies

Voedingsadvies

Conditie verbetering

Voorbereiding op een evenement

Fysieke verandering van het lichaam

Starten met trainen na een zwangerschap

Stok achter de deur

Veranderen van een leefstijl

Een Personal Training is altijd afgestemd op een van de vooraf gesproken doelen en zal zo nodig worden aangepast als naarmate de tijd de doelen verschuiven.

Kijk verder op de website.