Leefstijlcoaching de Betuwe

Leefstijlcoaching de Betuwe

Wij zijn Lianne van den Dungen en Ruth Sas en beide afgestudeerd als Integraal Leefstijl en vitaliteitscoach bij Mark Academy. Lianne heeft een lange carrière van 30 jaar in de Zorg achter de rug en Ruth heeft een Welzijnsachtergrond en werkt al meer dan 20 jaar met kwetsbare doelgroepen.. Beide zijn we woonachtig in Culemborg en kennen we elkaar doordat onze kinderen bij elkaar in de klas hebben gezeten.

We hebben allemaal zo onze achtergrond en dragen onze eigen geschiedenis met ons mee. De een eet onregelmatig en heeft weinig met gezonde voeding of neemt daar de tijd niet voor. De ander is zo druk op het werk en ervaart zoveel stress dat we daar letterlijk ziek door zijn geworden. Weer een ander heeft niks met bewegen en heeft een kantoorbaan waardoor er gedurende de dag veel te weinig beweging plaatsvindt en dit na jaren fysiek op begint te breken en je lichaam om meer aandacht vraagt.

Onze overtuiging is dat je altijd op ieder moment in je leven een keuze moment hebt om het heft in eigen hand te nemen!  Want door iedere keer kleine stapjes te zetten, is iedereen in staat om grote veranderingen te weeg te brengen en daardoor de regie weer in eigen handen te nemen over je leven.

Als integraal Leefstijl en Vitaliteitscoach helpen wij jou graag mee op weg om die stapjes te gaan zetten die voor jouw het beste werken om je eigen vitaliteit weer te voelen. Dit gebeurt door te werken op fysiek niveau aan een goed voedingspatroon met volwaardige producten die een bijdrage leveren aan wat je nodig hebt iedere dag in plaats van afbreuk doet aan het gezond houden van je organen. Maar ook door anders te bewegen, te letten op je slaapritme en te werken aan echte ontspanningsmomenten in je leven.

Diezelfde geschiedenis die we met ons meedragen kan er ook voor zorgen dat we onszelf patronen eigen hebben gemaakt die bijdrage aan onze ziekte. Door ook daar naar te kijken en mee aan de slag te gaan zijn we makkelijker in staat om echt meer in balans te komen en niet meer op dieet gaan wat vaak maar even helpt, maar uiteindelijk niet dat bewerkstelligt dat we ons weer echt goede gaan voelen voor de rest van ons leven.

Graag ontmoeten we jou tijdens een kennismakinggesprek met een van ons beide.

Waarden van waaruit wij werken

Wij vinden het belangrijk om vanuit de volgende kernwaardes te werken:

Wij kijken naar jou als mens als geheel met al jouw gedachten, emoties. We werken vanuit eerlijkheid, betrouwbaarheid, respect en oprechte aandacht voor jou als mens.

Kijk verder op onze website.